Uvjeti korištenja


Pročitajte naše uvjete korištenja i često postavljena pitanja.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu vašeg boravka mu našim objektima. Iznajmljivač plaća 13% PDV-a prema odredbama Zakona o PDV-u. U cijenu najma uključeno je korištenje interneta, grijanja, klima uređaja, el. energije aparata, ručnika, posteljina, sapun, sredstvo za pranje posuđa. U cijenu je također uključeno završno čišćenje, ipak Vas molimo da apartman ostavite čist i uredan, kakvog ste ga i zatekli.

U sklopu objekta nalazi se besplatno parkiralište i dječje igralište koje se koristi na vlastitu odgovornost.
Apartman će biti na raspolaganju od 15:00 sati na dan dolaska, te do 11:00 sati na dan odlaska.
Način plaćanja: plaćanje unaprijed.

Izgubljeni ključ naplaćuje se u iznosu od 100,00 kn / 15€.

Pogledajte naš cjenik – CJENIK

Zbog vaše sigurnosti, kuće imaju protupožarni aparat kutiju prve pomoći, a novac i dragocjenosti možete pohraniti u sefu. Ipak, gosti su dužni sami brinuti o sigurnosti stvari i dragocjenosti ostavljenih u apartmanu i domaćin ne odgovara za nestanak istih. Ulazna vrata apartmana zaključavajte kada ste unutra, a kada izlazite obavezno zaključavajte vrata i prozore, ugasite klima uređaj ili grijanje, isključite rasvjetu i sve električne uređaje. Vlasnik objekta ima pravo u odsutnosti gosta, u osobitim okolnostima, ulaziti u kuće radi sprečavanja moguće štete ili opasnosti. O svom ulasku u kuće vlasnik objekta dužan je obavijestiti gosta u prvom slijedećem kontaktu. Zabranjeno je uništavanje opreme i namještaja, izazivanje nereda i ometanje drugih gostiju i stanara, a osobito stvaranje buke u vremenu od 24:00 do 08:00 sati.

U kućama je dozvoljen boravak isključivo onih gostiju koji su prijavljeni u dolasku. Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen. Pušenje u apartmanu nije dozvoljeno ( dozvoljeno na balkonu ), organiziranje zabava i boravak više osoba od onog što je dogovoreno smatrat će se povredom uvjeta najma.

Iz objekata je zabranjeno iznošenje opreme i uređaja. Ukoliko dođe do nestanka opreme u objektu ili oštećenja opreme, instalacija, namještaja, uređaja, gost je o tome dužan hitno obavijestiti domaćina. Ukoliko je do nestanka ili oštećenja došlo krivnjom gosta, gost je dužan nadoknaditi odgovarajuću protuvrijednost na licu mjesta. Objekti se ne smiju koristiti za djelatnosti protivne hrvatskim zakonima. U slučaju nepridržavanja kućnog reda, domaćin ima pravo otkazati gostu daljnje pružanje usluga.

Domaćin se obavezuje čuvati Vašu privatnost, te trećim osobama neće davati podatke o Vašem boravku u apartmanu. Ipak, zbog zakonske obaveze prijavljivanja gostiju Turističkoj zajednici Grada Zadra I općine Ražanac, plaćanja boravišne pristojbe, te obaveze prijavljivanja Vašeg boravka policiji, ako ste stranac izvan EU radi zakonskog reguliranja Vašeg boravka u Republici Hrvatskoj, molimo Vas da Vašu osobnu iskaznicu ili putovnicu pošaljete skeniranu domaćinu odmah po potvrdi rezervacije radi prijave Turističkom uredu. Fotografiju osobne iskaznice ili putovnice možete poslati na email, viber ili whatsup.
Nastojimo da budete zadovoljni svojim boravkom kod nas. Svoje primjedbe, želje i pohvale možete priopćiti domaćinu tijekom boravka, upisati u knjigu prigovora i pritom ostaviti Vašu kućnu adresu ili nam se obratiti putem putem emaila, na što ćemo Vam odgovoriti u roku od 15 dana, a sve kako bismo mogli sustavno raditi na poboljšanju naših usluga, na Vaše i naše zadovoljstvo. Želimo Vam ugodan boravak i zahvaljujemo što ste odabrali Stone House za vaš boravak!

Način plaćanja

Postoje li dodatne naknade koje ću morati platiti povrh navedene cijene?
Ne.

Trebam li ispisati račun za prikaz recepcije apartmana?
Ne morate isprintati račun. Štedimo papir!

Tko će nas dočekati na ulazu?
Kod potvrde rezervacije dobivate šifru za pametnu bravu ili vas docekuje vlasnik ovisno o dogovoru


Rezervacije

Kakva je vaša politika povrata novca?
Ako otkažete rezervaciju 45 ili više dana prije rezerviranog termina, otkazivanje je besplatno i vraćamo vam cjelokupni uplaćeni iznos aranžmana.
Ako otkažete rezervaciju u periodu od 40 dana prije rezerviranog termina – vraćamo vam 50% uplaćenog iznosa aranžmana.
Otkazivanje 30 dana prije rezerviranog termina – zadržavamo cjelokupni iznos uplaćenog aranžmana.
U slučaju otkazivanja uzrokovanog Covid-19, nudimo Vam prijenos rezervacije za kasnije u godini. Cijena će se odrediti prema sezonskoj cijeni i uvjetima koji vrijede na stvarni datum boravka.

Što je uključeno u cijenu?
Navedeno u prijašnjem tekstu

Kućni ljubimci
Kućni ljubimci su dozvoljeni,samo jedan,za ostale dodatna naknada po dogovoru.

Koju valutu prihvaćate?
Prihvaćamo hrvatske kune i eure €.