Stone "Diamond"


Stone Diamond nudi smještaj s besplatnim WiFi-jem, klima-uređajem u svakoj jedinici, TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima u baru u dnevnom boravku te prekrasnom terasom s pogledom na vrt i besplatnim privatnim parkingom.


Stone "Ražanac"


Kuća za odmor ima 4 spavaće sobe, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima u dnevnim sobama, dvije opremljene kuhinje s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom u dva apartmana, 2 perilice rublja i 3 kupaonice s tušem, plus solarni tuš u vrtu. Za dodatnu udobnost, objekt osigurava ručnike i posteljinu bez dodatne naknade.

Stone "Fantasy"


Stone Fantasy nudi smještaj s besplatnim WiFi-jem, klima-uređajem u svakoj jedinici, TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima u baru u dnevnom boravku te prekrasnom terasom s pogledom na vrt i besplatnim privatnim parkingom.


Stone House


Izaberite
sobe s najvišim
standardomImamo
više od 100
zadovoljnih gostiju

Uvjerite se i sami. Svatko tko jednom ljetuje kod nas, kažu da se taj doživljaj ne može usporediti s ničime. Ljepota prirode i mir privlače brojne turiste. Zadar i Ražanac su smješteni u sjevernoj Dalmaciji. Zadar je poput muzeja na otvorenomu, u kojemu njegovom raskošnom i stalnom muzejskom postavom vode živopisne ulice i uske uličice.


Janett Wilkins
New York, USA


Predivno vrijeme
provedeno u Vašoj
kamenoj kući Stone House Zadar!